Viva Verdi

Viva Verdi

Viva VERDI

Här kan du följa Södertäljeoperan under Verdiåret 2013 och produktionen av Viva VERDI!

Orkestern är på plats!

RepetitionerPosted by Marie Tue, November 06, 2012 00:07:36
Nu är orkestern på plats, inklusive harpa!
  • Comments(0)//blogg.sodertaljeoperan.se/#post28

Genomdragen duggar tätt!

RepetitionerPosted by Marie Sun, November 04, 2012 20:55:14
Senaste dagarna har genomdragen duggat tätt, dvs vi har gjort Glada Änkan från början till slut med så få avbrott som möjligt. Vi börjar känna oss redo för genrepen under kommande vecka. Det är mycket som ska bli klart nu; kläder, scenografi, ljussättning, regi.... Intensivt, omtumlande och väldigt roligt. Här märks det särskilt tydligt att SödertäljeOperan är en förening, eftersom många av oss har andra roller än att "bara" stå i kören. Nedan t e x har vi två korister som jobbar med rekvisita.
Snart är vi redo att visa vårt verk för er!  • Comments(0)//blogg.sodertaljeoperan.se/#post26

Tio dagar kvar!

RepetitionerPosted by Marie Thu, November 01, 2012 23:15:40
Nu är det tio dagar kvar, hög tid alltså att skaffa en biljett till Glada Änkan om du inte redan gjort det. På vår hemsida hittar du uppgift om föreställningsdagar och var du kan köpa biljetter. Klicka här så länkas du vidare dit.

Vi fortsätter att repetera under tiden och det är mycket att fila på förstås, men vad kan vi inte säga. Det mesta är så hemligt, så hemligt fram till premiären. Spännande förstås, vem gillar inte att bli överraskad? Men Glada Änkans Vänner tänker såklart inte svika alla nyfikna helt, utan en och annan bild (kanske fotad i all hast med en mobilkamera) kan ni räkna med dessa tio dagar! Varsågod, en bild från kvällens rep!


  • Comments(0)//blogg.sodertaljeoperan.se/#post23

Lugnet före stormen!

RepetitionerPosted by Marie Thu, November 01, 2012 00:07:40
Varje bra teater har förstås loger, så även Estrad i Södertälje där vi nu befinner oss. Som ni ser är det rätt tomt och luftig än så länge, men ge det ett par dagar... då flyttar 20 kördamer in här tillsammans med kostymer, kaffetermosar, sminkpaletter, hårnålar, locktänger, skavsårsplåster.... från stiltje till full storm kan man säga. Förmodligen också hela havet stormar ibland! Precis som det ska vara, med andra ord.


  • Comments(0)//blogg.sodertaljeoperan.se/#post22

Hallå Teatern!

RepetitionerPosted by Marie Wed, October 31, 2012 23:46:10
Nu är vi här, på teatern! Äntligen, får vi säga. Samtidigt är det förstås en omställning att flytta från replokalen. Saker och människor är inte där vi vant oss att de brukar vara. Men allt faller säkert på plats så småningom. Och nu skruvar vi i kören upp tempot rejält; det blir rep nästan varje dag! Hoppas ni följer med oss när vi nu räknar ner till den efterlängtade premiären.


  • Comments(0)//blogg.sodertaljeoperan.se/#post21